Tower A 18 level of inspired design

Menara A menawarkan unit kediaman yang luar biasa luas dengan lapan pilihan pelan lantai. Pilihan Type A2 berpontensi menjadi dua kali ganda luas dengan menggabungkan dua unit bersebelahan.

Setiap unit menyerlahkan kemewahan reka bentuk yang digarap oleh Studio Piet Boon. Halaman berikut menyajikan contohnya.

Tower A Building
KELUASAN RUANG UNTUK BEREHAT,
BERSANTAI ATAU BERHIBUR

Keluasan ruang tamu pusat di Menara A begitu ketara sekali dengan jendela dari lantai ke siling yang menyimbahkan cahaya dan menambahkan keterbukaan kepada ruang. Rekaan dengan konsep terbuka ini memberikan penghuni pelbagai pilihan untuk mewujudkan persekitaran yang mencerminkan gaya dan cita rasa tersendiri.

DAPUR REKAAN 'DESIGNER'
MENANTI CHEF

Gourmet yang paling cerewet akan tersenyum apabila memasuki dapur di AIRA Residence. Rekaan eksklusif Studio Piet Boon menyaksikan dapur kering dan basah memenuhi nilai kemewahan AIRA Residence dengan lantai dan pulau daripada marmar berkualiti tinggi yang diimport.

NIKMATI TERAPI PAGI DAN
MALAM YANG MENGASYIKKAN

Keluasan kamar tidur Menara A di AIRA Residence adalah pemula dan penutup hari yang anda dambakan. Perincian anggun di ruangan ini mencerminkan sentuhan istimewa pereka Piet Boon, termasuklah kekukuhan pemegang pintu yang direka khas oleh beliau untuk jenama terkemuka, Formani®

MANJAKAN DIRI ANDA DI
KAMAR MANDI ENSUITE

Formani® melengkapkan kemasan Kamar Mandi Utama En Suite. Turut dipaparkan: Tab mandi Cocoon, pancuran mandian Cocoon Piet Boon dan mangkuk tandas jenama Duravit Stark 1

KEANGGUNAN YANG
TIADA TANDINGAN

Penggemar fesyen yang arif akan teruja dengan keluasan kamar pakaian rekaan Piet Boon ini. Keanggunannya menanti busana couture anda. Melangkahlah ke dalamnya, pilih pakaian dan bersiaplah dengan selesa. Dengan pintu daripada kayu padat dan penutupan berkualiti, tiada masalah lagi dalam memilih busana glamor untuk makan malam anda nanti.